La CAC enregistra el linxament del bou capllaçat a Amposta

Membres de la CAC hem enregistrat les vulneracions al reglament dels #correbous, com ara la participació de menors de 14 anys assistents a la marxa, llançament d’objectes i el sobrepassat de temps reglamentari de l’assetjament en més de 30 minuts. El bou ha acabat ferit i exhaust.

Imatges del bou capllaçat el dissabte 17 d’Agost a #Amposta (Montsià), just en el moment en què envesteix un cotxe i una moto durant el seu linxament.

 #AbolicióCorrebous

 

➡️ Imatges del bou capllaçat d'aquest matí a #Amposta (Montsià), just en el moment en què envesteix un cotxe i una moto durant el seu linxament.Membres de la CAC hem enregistrat les vulneracions al reglament dels #correbous, com ara la participació de menors de 14 anys assistents a la marxa, llançament d'objectes i el sobrepassat de temps reglamentari de l'assetjament en més de 30 minuts. El bou ha acabat ferit i exhaust.🐃🚫🐂 #AbolicióCorrebous➡️ Imágenes del toro enmaromado de esta mañana en #Amposta (Montsià), justo en el momento en que embiste un coche y una moto durante su linchamiento.Miembros de la CAC hemos registrado las vulneraciones al reglamento de los #correbous, como la participación de menores de 14 años asistentes a la marcha, lanzamiento de objetos y el sobrepasado de tiempo reglamentario del acoso en más de 30 minutos. El toro ha terminado herido y exhausto.🐃🚫🐂 #AbolicióCorrebous

Publiée par Coordinadora per l'Abolició dels Correbous de Catalunya sur Samedi 17 août 2019

Comments are closed