Dinou ferits quan un bou ha saltat a les grades durant el correbou de Vidreres

L’ajuntament de Vidreres es planteja el futur de la festa. 

Font Original: Canal 3/24

Dinou ferits persones han resultat ferides aquest diumenge durant el correbou de Vidreres quan un bou ha saltat cap a les grades i ha començat a envester persones del públic.

Els fets han passat cap a quarts de vuit del vespre durant el segon correbou de la Festa Majorde Vidreres. L’incident es va saldar amb un ferit crític, un de greu, dos de poca gravetat i quinze de lleus.

Una dona ingressada

A hores d’ara, una dona ferida greu continua ingressada al Trueta de Girona i la resta de ferits ja han rebut l’alta. La víctima va haver de ser operada d’urgència a l’hospital, que va atendre vuit dels ferits pels fets. Set més es van derivar al Santa Caterina de Salt i un més la CUAP Güell de Girona.

Tots ells, a més dels atesos pel SEM en el lloc dels fets, han pogut tornar a casa seva.             
 

L’ajuntament es planteja el futur del correbou

En una reunió d’urgència convocada deprés dels incidents, l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, s’ha plantejat el futur d’aquest acte, l’únic correbou de les comarques gironines.

“Des de l’ajuntament conjuntament amb l’entitat del Correbous hem mantingut una reunió d’urgència. I en aquesta reunió ha estat per d’aquí uns dies poder seure per parlar del futur d’aquest correbou a la nostra vila.”

El Mossos han ordenat el precinte de la plaça portàtil per aquest dilluns per investigar exactament què ha passat en aquest accidentat correbous.

El bou que ha envestit el públic ha estat acorralat en un bosc proper i abatut per la Policia Local. Abans havia saltat a les grades i ha atacat el públic que era a la plaça contemplant l’espectacle.

Al lloc dels fets, hi han treballat dotze unitats del SEM i també diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

Font Vídeo: La Vanguardia 

Comments are closed