Mainat, sobre el correbou de Vidreres: “No vull aquesta merda al meu país”

Font original. El Nacional.cat 

Dinou persones ferides, dues de les quals en estat greu. Aquest és el resultat de l’accident de diumenge al correbou de Vidreres (l’únic que es fa a les comarques gironines), després que un toro s’escapés de la plaça, saltés a la grada i envestís el públic. Un contratemps que, sumat a les manifestacions dels sectors animalistes aquest cap de setmana, fa que el futur dels correbous a Vidreres sigui incert. Ara, una nova veu se suma a les protestes en contra de la festivitat: la de Josep Maria Mainat.

El productor del Maresme, contundent: “No vull aquesta merda al meu país!”. Mainat comparteix a les xarxes socials les imatges del correbou de Vidreres i del moment de l’accident. Al vídeo fins i tot se sent una noia que crida després que l’animal intentés fugir: “Matad ya al puto toro, coño”. I així va ser. Una patrulla de la Policia Local va abatre el brau al vespre i va indignar encara més els antitaurins.

Josep Maria Mainat no és l’únic famós català que s’ha afegit a les crítiques contra el correbou de Vidreres. La periodista Pilar Rahola i la cronista reial Pilar Eyre, entre tots aquells que s’han sumat a fer campanya a la xarxa en contra dels espectacles taurins.

Comments are closed